Hae lainaa 100 - 60 000 euroa

Hae lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia ja vakuuksia. Täytä alla oleva lainahakemus ja kilpailuta pankit juuri sinusta! Lainahakemus välitetään silmänräpäyksessä 30 + eri pankille ja rahoituslaitokselle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo alle 1 minuutissa! Valitse itsellesi edullisin laina Kun olet valinnut ja hyväksynyt itsellesi lainatarjouksen - lainarahat maksetaan pankkitilillesi jopa saman päivän aikana.
 

OmaTili

Kirjaudu OmaTiliin tarkastellaksesi ja muokataksesi nykyisiä lainahakemuksiasi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta tai olet unohtanut salasanasi, niin täytä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle ohjeet sähköpostitse salasanan vaihtamiseksi.

Kirjaudu OmaTiliin

Sähköpostiosoite:

Salasana:

Tilaa salasana

Sähköpostiosoite:

Tilaa unohtunut salasana »

Hae lainaa netistä - Lainaa.comin kautta

Netistä löytyy tänä päivänä lukuisia eri lainoja moneen tarkoitukseen. Tarjonta kattaa kaiken kulutusluotoista joustoluottojen kautta pikavippeihin. Varsinkin kokemattomat kuluttajat voivat kokea lainaviidakossa seikkailemisen hankalana, kun eivät tiedä, mikä laina olisi itselle sopivin. Onneksi nyt kuluttajien on mahdollista vertailla eri lainatuotteita. Lainavertailun avulla jokainen voi löytää itselleen parhaiten sopivan ja edullisimman lainan. Hae lainaa netistä Lainaa.comin kautta ja pääset toteuttamaan haaveitasi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainan myöntämisen edellytykset vaihtelevat melko suurestikin luotonantajien mukaan. Hakijan täytyy kuitenkin olla vähintään 18-vuotias. Tosin jotkut luotonantajat vaativat tätäkin korkeamman iän. Tulorajaa sen sijaan ei ole määritelty tarkkaan. Osa luotonantajista myöntää lainaa työttömille, mutta suurempien lainasummien kanssa vaaditaan jo säännöllisiä tuloja. Tuloiksi määritellään ainoastaan palkka- tai eläketulot.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen hoituu netin kautta. Kun lainaa haetaan Lainaa.comin kautta, hakemus lähetetään yli 30 pankille ja muille rahoituslaitoksille. Näin hakija säästää sekä aikaa että vaivaa. Lainojen vertaileminen sujuu helpommin, kun kaikkia hyväksyttyjä lainatarjouksia pääsee tutkimaan kerralla. Itse hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Hakemukseen täytetään perustiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja tilinumero. Myös tulot, menot ja olemassa olevat lainat tulee ilmoittaa. Hakemuksen päätteeksi hakijan tunnistautuu verkkopankin kautta.

Voiko kaikkia lainoja hakea netissä?

Kyllä voi. Niin joustoluotot, pikalainat, matkalainat, kulutusluotot kuin kaikki muutkin lainatuotteet ovat haettavissa netissä.

Miten hakeminen Lainaa.comin kautta tapahtuu?

Täytät hakemuksen netissä. Me lähetämme sen yli 30 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka antavat omat lainatarjouksensa. Voit valita tarjousten joukosta itseäsi eniten miellyttävän.

Minkä ikäisille lainaa myönnetään?

Eri luotonantajat määrittävät lainanhakijoille eri kriteereitä. Osa myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille, kun taas joidenkin luotonantajien kohdalla ikäraja on jopa 26 vuotta.

Voiko luottotiedoton hakea lainaa?

Yleensä ei voi. Suurin osa luotonantajista vaatii sen, että luottotiedot ovat kunnossa.

Pitääkö lainan hakemista varten olla säännölliset tulot?

Ei välttämättä tarvitse. Jotkut luotonantajat myöntävät lainaa myös työttömille tai osa-aikatyössä oleville.